fbpx

Webdesign Limburg.

 

Betaalbaar webdesign Limburg

  1. Home
  2. Webdesign Limburg

Webdesign dat overtuigd.

Doelgroep gericht webdsign Limburg

 

Het webdesign is steeds vaker het eerste wat een potentiële klant te zien krijgt van uw onderneming. Een goede eerste indruk via de website wordt dus steeds belangrijker. Door een degelijk webdesign groeit de kans dat de bezoeker meer tijd gaat besteden op de website.

B webs webdesign Limburg gaat daarom steeds voor een doelgroep gericht webdesign dat het vertrouwen van de bezoeker wint binnen de 2 seconden!

 

Duidelijk webdesign?

Laat de bezoeker niet nadenken

 

Een simpel en herkenbaar webdesign zal de bezoeker door de website laten navigeren zonder ook maar 1 seconde te laten nadenken. Mensen houden nu eenmaal niet van nieuwe dingen en kiezen makkelijker voor het bekende.

Het webdesign zorgt voor een goede gebruikerservaring bij de bezoeker, zodat deze op een zo makkelijk mogelijke manier vind wat hij/zij zoekt.

Rust in het webdesign.

Maak je website niet te druk

 

Een webdesign dat duidelijk, herkenbaar en gericht is op jouw doelgroep gaat de bezoeker een gevoel van rust geven. Websites met een te drukke opbouw en te veel keuze mogelijkheden geven de bezoeker STRESS! Het is daarom belangrijk om met witruimtes te werken die de bezoeker op adem laat komen en de website overzichtelijk houd.

Oude website

Nieuwe website

Webdesign kleuren.

Gebruik kleuren op een strategische manier

 

Terugkerende kleuren in je webdesign zijn niet alleen mooi, het zorgt er ook voor dat de bezoeker de rust houd.
Kleuren kunnen inwerken op de emotie van de potentiële klant. Het samenstellen van een strategisch kleurenschema dat past bij jouw doelpubliek is enorm belangrijk een webdesign. 

Opvallende kleuren voor de knoppen waar jij wil dat de bezoeker op klikt springen eruit en trekken de aandacht van de bezoeker.

 

SEO geoptimaliseerd webdesign.

 Een webdesign dat voldoet aan de eisen van zoekmachines

 

Basis zoekmachine optimalisatie

Indien u een website of webshop bij ons laat maken dan is er de standaard website optimalisatie inbegrepen. Dit houd onderandere het volgende in:

Z

Gecodeerd via de wensen van Google

Z

Snelle laadtijd

Z

Geoptimaliseerde van foto’s en video’s

Mobile responsive webdesign.

Een goede gebruikerservaring op Mobiel

 

Webdesign dat zich aanpast aan het toestel

Meer dan 70% van de websitebezoekers gebruiken hun telefoon of tablet, een webdesign moet in deze tijd dan ook altijd mobile responsive zijn zodat elke bezoeker de beste gebruikerservaring krijgt.

Z

Werkt op elk type toestel

Z

Duidelijk en overzichtelijk

Z

Hoger scorden in zoekmachines als Google

Gratis afspraak maken.

Antwoord binnen de 24u

Voor een bedrijf kan een goede website laten bouwen essentieel zijn om te groeien.Wacht daarom niet langer en laat ons kijken waar wij u mee kunnen helpen.

N

Betaalbaar webdesign

N

Vergroot je klantenbestand

N

Lokale vindbaarheid

N

Professionele look

Of bel nu