Betaalbaar webdesign

Betaalbare webdesigner

Een professionele en betrouwbare aanpak

Webdesigner Erwin Bonné

Als betaalbare webdesigner zorg ik voor de vormgeving van je website of webshop. Mijn bedoeling is niet alleen een mooi webdesign af te leveren, de website of webshop moet de doelen van je bedrijf kunnen waarmaken. Als WordPress webdesigner en ontwikkelaar zorg ik er ook voor dat de code achter het website design standaard geoptimaliseerd is voor zoekmachines als Google.

Achtergrondinformatie

Website design is een echte passie sinds ik 18 jaar geleden Joomla websites maakte. Door mijn gedrevenheid en perfectionistische aard was webdesign alleen niet meer genoeg. De afgelopen jaren hield ik me ook bezig met onder andere:

Verder verdiep ik mij voortdurend in de laatste nieuwe technologieën en trends. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Webdesigner Erwin Bonné B-webs

Erwin is iemand die luistert naar de klant en me veel adviezen heeft gegeven omtrent de website .Ben enorm tevreden. Dagelijks krijg ik een pak mails binnen. Men omzet als koeltechnieker is verviervoudigd!

Marc Wouters
Klimat-Lanaken Airco’s

Heel goede en snelle service, altijd vlot bereikbaar .
Zeer tevreden over mijn website en de aangeboden diensten.
Een aanrader !

Michiel Caudenbergh
Pateserie & Catering

Erwin heeft voor mij een nieuwe website gemaakt. Ben er super tevreden mee. Hij weet waar hij mee bezig is.
Top service!

Natasha Daniels
Hq-hairqueen Kapsalon

Snel, accuraat en lerend, zo ervaar ik de ondersteuning van Erwin bij het opmaken en optimaliseren van onze website. SEO wordt zo veel toegankelijker. Hij houdt daarin ook de laatste tendensen bij.

Ann Dobbeni
Bedrijfscommunicatie

Gratis afspraak maken.

Antwoord binnen de 24u

Voor een bedrijf kan een goede website laten bouwen essentieel zijn om te groeien. Wacht daarom niet langer en laat ons kijken hoe wij u kunnen helpen.